Conny StrömbergFoto: Bildbyrån

Han ryktades vara på väg bort.
Nu bekräftar Västervik för VT att Conny Strömberg gjort sitt i klubben. 
– Ja, vi har bestämt oss för att gå skilda vägar, säger Roger Forsberg, tränare i klubben, till tidningen. 

Conny Strömberg anslöt till Västervik från norska Lörenskog tidigare den här säsongen. Men efter noll mål på 23 matcher tvingas han lämna klubben. Det bekräftar VIK för VT. 
– Ja, vi har bestämt oss för att gå skilda vägar. Vi får inte ut det vi önskar av Conny och han får inte ut det bästa av sig själv heller, det är anledningen till uppbrottet. Då vill vi vara ärliga och ge honom chansen att hitta en ny klubb innan transferfönstret stänger på torsdag, säger VIK-tränaren Roger Forsberg till tidningen.

”JAG ÄR MISSNÖJD”

Forwarden själv är väldigt självkritisk efter sin insats.
– Jag är själv missnöjd eftersom jag ställer höga krav på mig själv och det är ingen som är nöjd som det varit nu. Jag känner dock inte att jag är sämre än förra året. Jag är fräschare nu med tanke på att jag drogs med fotskadan under stora delar av förra säsongen, säger han till VT.