• Publicerat 14 februari, 2018
  • Skrivet av Måns Karlsson
  • 0 Kommentarer
Kevin HecquefeuilleFoto: Bildbyrån

Han har spelat över 50 matcher i VM. Nu ska Kevin Hecquefeuille hjälpa Pantern. Fransmannen är klar för klubben, uppger MrMadhawk.

Minns ni  Kevin Hecquefeuille? För några år sedan gjorde han succé för Karlskrona i HockeyAllsvenskan. Sedan dess har fransmannen hållit till i hemlandet och i Schweiz. Den här säsongen i Mulhouse i den franska ligan.

Nu återvänder 33-åringen till Sverige. Han är klar för IK Pantern, skriver MrMadhawk. Det blir ett välkommet tillskott för den hockeyallsvenska toppklubben, som i princip bara har tre femmor att ställa upp med under matcherna.

MÅNGA HAR LÄMNAT

Backen Hecquefeuille är enormt rutinerad och har bland annat spelat 51 matcher i VM och ytterligare 15 i B-VM.

Pantern har de senaste veckorna tappat flera stora stjärnor, däribland Rögles dundersuccé Olle Liss. Bara de senaste dagarna har Sebastian Strandberg, Dennis Svensson och Fredrik Styrman lämnat för SHL-spel.