Erik Flood.Foto: Bildbyrån

Han kom till klubben i slutet av förra säsongen och förlängde sedan sitt kontrakt. Men nu lämnar Almtunas Erik Flood för Vita Hästen.

Det var Mr.Madhawk som först skrev att Almtunas Erik Flood ska vara på glid till Vita Hästen. Imorgon är det på dagen ett år sedan backen bytte Mora, då i Hockeyallsvenskan, mot Almtuna precis när transferfönstret blåste igen för säsongen 2016/2017.

Lite senare bekräftade Vita Hästen värvningen i ett pressmeddelande.
— Vi välkomnar Erik till oss en riktigt talangfull back med utmärkt skridskoåkning. Välutbildad och vältränad spelare, placeringssäker med bra hockeyförståelse. Vi ser fram emot att han kommer till oss för spel redan ikväll då vi möter Leksand säger Leif Strömberg, Vita Hästens tränare.

VARIT UTLÅNAD

21-åringen har under säsongen även varit utlånad till Kristianstad i Hockeyettan under fyra matcher.