Shayne Gostisbehere kan ha en framtid i Hollywood.Foto: Getty Images och Sportsnet

I början av den tredje perioden mellan Philadelphia och New Jersey visades bortalagets Nick Lappin ut för hög klubba. Men var det verkligen det?

Nick Lappins klubba såg ut att ha tagit i Shayne Gostisbeheres ansikte. Men reprisbilderna visar klart och tydligt att det var axeln klubban träffade. Lappin visades ut, men Philadelphia lyckades inte utnyttja det numerära överläget i en match som de tillslut förlorade med 4-5 efter straffar.

SE FILMNINGEN HÄR:

Shayne Gostisbehere gör sin tredje säsong i Philadelphia, klubben han draftades av 2012, och skrev i somras på ett långtidskontrakt med Flyers som sträcker sig till 2023. Den 24-årige franskamerikanske backen går mot sin poängbästa säsong hittills med 10 mål och 34 assists.