• Publicerat 15 februari, 2018
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer
Conny StrömbergFoto: Bildbyrån

Det blev ingen fortsättning i Västervik för Conny Strömberg. I stället avslutar veteranen säsongen i ett annat VIK han har representerat tidigare, Västerås IK i Hockeyettan.
– Conny är en skicklig hockeyspelare och härlig profil. Han kommer hjälpa oss i offensiven, säger sportchefen Patrik Zetterberg.

Conny Strömbergs återkomst till Västervik blev inte den framgång parterna hade hoppats på. Efter tio assist på 23 allsvenska matcher gick parterna skilda vägar härom dagen.

Nu har 42-åringen hittat en ny nygammal klubb, eller ett annat VIK om man så vill. Resten av säsongen kommer Strömberg att representera Västerås i Hockeyettan.

ERSÄTTER NICLAS LEHMANN

– Det känns jättekul, Conny är en skicklig hockeyspelare och härlig profil, säger sportchefen Patrik Zetterberg i ett uttalande på klubbens webbsida.
– Han kommer hjälpa oss i offensiven och framförallt i powerplay. Det kändes extra viktigt nu när vi tappat (Niclas) Lehmann att få in en passningsskicklig spelare som kan leverera bra pass i både fem mot fem och powerplay.

Conny Strömberg spelade 31 allsvenska matcher för Västerås säsongen 2014/15. Då blev det 22 poäng innan han gick till AIK. Nu gör han comeback i den västmanländska klubben redan på lördag, när Västerås tar emot Piteå på hemmais i Allettan.

Utöver spel i Västervik gjorde Strömberg även en sejour i norska Lörenskog. På 15 matcher i norska ligan blev det 13 poäng (1+12).

 

Spela på svensk hockey - från SHL till Hockeytvåan! Bli kund nu och få ett gratisspel i veckan - hela året ut!