• Publicerat 18 februari, 2018
  • Skrivet av Hockeysverige
  • 0 Kommentarer

Precis som väntat gör Tre Kronor och Finland på söndagen upp i en ren gruppfinal med nedsläpp klockan 13:10 på söndagen – vi får gladoddset 20 gånger pengarna på seger för Tre Kronor!

Till Leovegas erbjudande direkt!

Helt enligt plan har både Tre Kronor och Finland full pott hittills – men för svensk del blev det ju svettigt värre mot Tyskland på fredagen. Viktor Stålbergs tidiga 1-0-mål blev matchens enda och efter det storspelade både Enroth och ”virket”… Tyskland hade fyra puckar i ramen och Sverige levde onekligen farligt vid flera gånger. Nåja, med full pott och hållen nollan efter två omgångar är det inte läge att vara för kritisk – och det är ju nu allvaret börjar.

Att vinna gruppen kan defintivt visa sig väldigt viktigt inför fortsättningen och ett bra Finland blir en rejäl värdemätare för svensk del. Finland har haft bättre snurr på målskyttet hittills: 5-2 mot Tyskland följdes av 5-1 mot Norge. Där hamnade Finland i tidigt underläge men råtalangen Eeli Tolvanen visade vägen till bekväm vändning. Tolvanen var en liten besvikelse i JVM men har nu kommit ut och dominerat i OS: sex pinnar på två matcher! Där måste Sverige förstås se upp och även i övrigt är det gott om klass och tyngd hos Finland, precis som alltid.

I grund och botten håller vi ändå Tre Kronor som vassare, knappt men klart – och när det vankas viktiga matcher mellan ärkerivalerna är det ”storebror” Sverige som har det mentala övertaget, det har vi sett många gånger. När LeoVegas bjussar på tokiga 20 gånger pengarna på svensk seger är det förstås inte mycket att fundera över… Ta dealen och stärk spelkontot – vinstpengarna kan dessutom användas helt utan omsättningskrav!

Till Leovegas erbjudande om 20 gånger pengarna till Sverige mot Finland