• Publicerat 20 februari, 2018
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer
Marcus Sylvegård.Foto: Bildbyrån/Nils Jakobsson

Marcus Sylvegård är tillbaka i Sverige efter förra veckans spel med Team 19-landslaget i Tjeckien. Nu får Malmö Redhawks-forwarden en ny chans till speltid i Hockeyallsvenskan. IK Oskarshamn lånar in forwarden.

Det blev tre segrar på fyra matcher under femnationsturneringen i Tjeckien förra veckan för Team 19-landslaget. En av spelarna som visade framfötterna var Malmö Redhawks forward Marcus Sylvegård.

18-åringen svarade för två mål och totalt fem poäng i turneringen. Efter hemkomsten till Sverige får han nu chansen att spela allsvensk hockey igen. Det är IK Oskarshamn som lånar in Sylvegård igen.
– Vi är glada över att Marcus är tillbaka. Han gjorde det bra när han var här senast, kan vårt sätt att spela och blir en bra krydda för forwardssidan under den närmaste tiden, säger IKO:s sportchef Per Kenttä i ett pressmeddelande.

Marcus Sylvegård gjorde fem poäng (2+3) på 14 matcher med IKO tidigare under säsongen. Han har även noterats för två assist på en match med IK Pantern i Hockeyallsvenskan och varit ombytt i 25 matcher med Malmö i SHL. Där har det blivit tre mål och två assist.