Maria Rooth.Foto: Bildbyrån/Petter Arvidson

Den 3 mars flyttar SDHL in hos C more och Sportkanalen som en del av Hockeylördag. Om än bara för en dag.
— Det är väldigt roligt att vi kan erbjuda tittarna den här SDHL-matchen i C Mores Hockeylördag, säger Rickard Segeborn som är exekutiv producent för ishockey på Bonnier Broadcasting Sport i ett pressmeddelande.

Det är mötet mellan Brynäs och Modo lördagen den 3 mars som kommer ingå i C More och Sportkanalens Hockeylördag. Matchen kommer kommenteras av Mats Larsson och före detta storspelaren Maria Rooth.
— Det känns jätteroligt att en stor aktör som CMore och Sportkanalen vill sända en SDHL-match. En viktig del i arbetet att öka intresset för damhockey är att vi kan ses av en större publik, säger Angelica Lindeberg, Marknadskommunikatör på SDHL i pressmeddelandet.

Efter SDHL-matchen fortsätter Hockeylördag med SHL-matcherna mellan Frölunda – HV71, Växjö – Linköping och Luleå – Malmö.