Rick Nash avslutade förra säsongen i Boston.
Nyheter

Inatt blev han målskytt för nya klubben: ”Verkar alltid vara det svåraste”

I måndags smällde NHL:s trejdfönster igen med full kraft. Ett av de hetare namnen på förhand var Rick Nash, som i söndags bytte New York Rangers mot Boston Bruins. Efter att ha gått poänglös från sin första match gjorde han inatt mål när Boston slog Carolina på hemmaplan med 4-3 på övertid.

Efter en lång tids spekulationer bytte New York Rangers i söndags bort Rick Nash i utbyte mot  Ryan Spooner, Matt Beleskey, Ryan Lindgren, samt två draftval. 33-åringen debuterade samma dag för Bruins, men blev poänglös i matchen mot Buffalo.

LÄTTNAD ATT GÖRA MÅL

Men inatt mot Carolina kom så Rick Nashs första mål i Bruinströjan när han kvitterade Carolinas ledning till 1-1 i mitten av den första perioden.
— Oavsett om du är ny i ett lag eller är i början av säsongen vill du alltid göra det där första målet så man får det ur vägen. Det verkar alltid vara det svåraste att få, sa Rick Nash efter matchen enligt nhl.com.

I måndags hämtade Bostons GM, Don Sweeney, forwarden Tommy Wingels från Chicago Blackhawks. Även Wingels gjorde sitt första mål för sin nya klubb när han i den andra perioden kvitterade till 3-3.

Matchen vanns av Bruins på övertid och det var Charlie McAvoy som avgjorde.