Taylor Hall.Foto: Getty Images

Sommaren 2016 bytte Taylor Hall Edmonton mot New Jersey i en trejd som skickade Adam Larsson i motsatt riktning. Efter en trevande start, sett till förväntningarna han hade på sig som ung, har Taylor Hall växlat upp rejält den här säsongen. Inatt slog han klubbrekord när New Jersey föll på bortaplan mot Florida med 3-2.

2010 draftades Taylor Hall som nummer ett totalt av Edmonton Oilers. Men i den klubben fick han det aldrig att lossna sett till de höga förväntningarna och kraven han hade på sig. Efter sex säsonger bytte han till New Jersey sommaren 2016.

LEDER INTERNA POÄNGLIGAN

Där leder han för tillfället lagets interna poängliga överlägset och i nattens förlustmatch mot Florida passade 26-åringen på att slå klubbrekord när han gjorde poäng i 16:e matchen i rad.

Totalt har han gjort 21 poäng under den 16 matcher långa sviten, vilken är den längsta i NHL den här säsongen. Dessutom innebar hans mål nytt personligt rekord då det var hans 28:e för säsongen. 2011/2012 och 2013/2014 gjorde han 27 mål för Edmonton Oilers.

Svenske Jesper Bratt gjorde mål nummer 13 för säsongen när han i slutet av matchen reducerade Floridas ledning till 3-2, vilket också blev slutresultatet.