Taylor Hall.Foto: Getty Images/Jim McIsaac

Det är knappast en överdrift att påstå att New Jerseys Taylor Hall är brännhet för stunden. Hans mål och assist i natt mot Vegas innebär att 26-åringen nu gjort poäng i 18 matcher i följd. Säsongens längsta poängsvit i NHL.

Egentligen är Taylor Halls personliga svit med poäng hela 25 matcher. Men han missade tre matcher i januari på grund av en skadad tumme. Efter återkomsten har han nu gjort poäng i 18 raka matcher, med början mot Buffalo den 30 januari.

I nattens match mot Vegas på hemmaplan föll New Jersey med 2-3. Men Taylor Hall var inblandad i båda sitt lags mål. Först spelade han fram Sami Vatanen till dennes 1-1-kvittering i den andra perioden och sedan reducerade han till 2-3 i samma period.

Hall har nu under sin 18 matcher långa svit, längst i NHL den här säsongen, gjort 24 poäng.