Kevin Shattenkirk.Foto: Getty Images

Det var en syn för ömma ögon – den att New York Rangers back Kevin Shattenkirk åkte skridskor med laget inför nattens match mot Winnipeg. Men det är ännu oklart när backen återvänder till matchspel efter sin knäoperation i januari.

Kevin Shattenkirk skrev i somras på för New York Rangers som free agent. Men redan på träningslägret inför säsongen i sin nya klubb skadade han menisken i knät. Trots försök att genomföra säsongen höll det inte längre och den 22 januari opererade 29-åringen sitt vänstra knä.

FÖLJER MED TILL FLORIDA

Det är ännu oklart när han återvänder till matchspel, men under tisdagen åkte han skridskor med laget under matchvärmningen inför matchen mot Winnipeg. Detta rapporterar New York Post.

Trots att backen inte förväntas spela kommer han följa med laget till Florida där de på torsdag och lördag möter Tampa och Florida Panthers.

Kevin Shattenkirk har under säsongen gjort 23 poäng från sin backplats.