Jacob de la Rose.Foto: Getty Images

Han har på allvar etablerat sig i Montreal Canadiens den här säsongen. Inatt blev dessutom Jacob de la Rose tvåmålsskytt för andra gången i NHL-karriären när han Montreal föll på bortaplan mot New Jersey med 6-4. I hemmalaget förlängde Taylor Hall sin mäktiga poängsvit.

Jacob de la Rose hade inför nattens match mot New Jersey på bortaplan gjort ett mål under säsongen, mot Detroit den 2 december. Men inatt kom det två stycken från Arvikasonens klubba när han reducerade Devils 6-1-ledning två gånger om.

HÄNT EN GÅNG TIDIGARE

Det var andra gången i NHL-karriären som de la Rose blev tvåmålsskytt. Den 26 februari mot Columbus var första gången han lyckades med bedriften.

En som är betydligt vanare vid att gör mål och poäng är New Jerseys Taylor Hall. Inatt kom två nya assists från 26-åringens klubba och nu har han gjort poäng 19 matcher i följd. Bortser man från en tre matcher lång skadefrånvaro under säsongen har han funnits i protokollet 26 matcher i följd.