Fabian ZetterlundFoto: Bildbyrån

Här är beskedet Timrå inte ville ha. Fabian Zetterlund kallas tillbaka till Färjestad – redan idag.

Fabian Zetterlund har varit en positiv injektion sedan han anslöt till Timrå. Det har blivit fem poäng på åtta matcher. Men något finalspel med Timrå verkar det inte bli. Han har nämligen kallats tillbaka till Färjestad, som han varit utlånad ifrån.

FBK skriver på twitter att JVM-forwarden väntas återvända till klubben under dagen. Det vill säga att han lämnar Timrå bara timmar innan den första hockeyallsvenska finalen mot Leksand, som spelas i kväll.

HUDACEK AVSTÄNGD?

Anledningen kan vara att Libor Hudacek kommer stängas av för den slashing han delade ut på Ludvig Elvenes under Färjestads match mot Rögle igår.

Zetterlund har noterat 3+3 på 34 SHL-matcher under säsongen.