Cody Murphy och hans Björklöven vann.Foto: Bldbyrån

Efter två perioder ledde Pantern med 4-1. När matchen var slut hade Björklöven vunnit. Matchvinnare? Cody Murphy som inför matchen skrev ett nytt kontrakt.

Björklöven är ett av tre lag som står på tre poäng och jagar ledande AIK på fem i Slutspelsserien. Det står klart efter den mäktiga vändning laget stod för i kvällens premiär mot Pantern.

Men det var Pantern som inledde bäst. Efter Roope Tajalas 1-0 för Björklöven tog Pantern över totalt. Andreas Heier gjorde 1-1, Anders Grönlund 2-1, Nicklas Jadeland 3-1 och Stefan Söder 4-1. Malmölaget gick mot en säker seger.

Då vände allt. Axel Ottosson, Fredric Andersson och Filip Riska sköt tre raka mål för Björklöven och tog matchen till förlängning. Väl där klev Cody Murphy fram och avgjorde. Murphy som inför matchen förlängde sitt kontrakt med Löven.

Han har redan börjat betala av på det.