Robin Söderqvist.Foto: Bildbyrån

Oskarshamn var en seger från att skicka Leksand på semester och hela lagets säsong kan beskrivas som en succé. Nu pågår arbetet med nästa års lag och först ut att förlänga är centern Robin Söderqvist.

Robin Söderqvist kom till Oskarshamn från Växjö 2016. Hans första säsong i klubben blev tung poängmässigt, men den nyss avslutade blev bättre när 21 poäng i grundserien producerades från 23-åringens klubba.
– Robin utvecklades under säsongen till en av våra stora ledare, såväl i omklädningsrummet som på isen. Därför är vi såklart jättenöjda över att Robin väljer att stanna kvar och han blir en viktig del i kommande säsongs lagbygge, kommenterar sportchefen Per Kenttä i ett pressmeddelande.

”GRYM MERSMAK”

Centern beskrivs som en vass tekare och grovjobbare och han är glad över att stanna ytterligare minst ett år i Oskarshamn.
— Det har varit en jätterolig säsong som gett mig en grym mersmak. Nu ser jag verkligen framemot ytterligare en. Jag känner att både föreningen och jag själv är på rätt väg och är stolt över att få vara en del av kommande säsongs IK Oskarshamn, säger han.