• Publicerat 13 april, 2018
  • Skrivet av Hockeysverige
  • 0 Kommentarer

NHL-timmen går in i slutspelsläge. I det 205:e avsnittet kastar Linus Hugosson, Uffe Bodin och Jonatan Lindquist sig över den första rundans åtta serier. Men det blir också en titt på ligans kanske största sorgebarn just nu och varför man inte vill se Rasmus Dahlin hamna där.

Stanley Cup-slutspelet är i gång!
Det firar NHL-timmen genom att smälla ut en podcast med det allra senaste från de åtta första matcherna som har spelats hittills. Linus Hugosson, Uffe Bodin och Jonatan Lindquist går igenom alla matchserier, men fastnar extra mycket vid vissa av dem.

Det blir bland annat en del diskussioner kring de omtalade tacklingar som delats ut av Drew Doughty, Nazem Kadri och Tom Wilson i de inledande matcherna. Dessutom hyllar Jonatan San José Sharks och framför allt deras coach Peter DeBoer för vad han har lyckats få ut av laget – även om han egentligen inte alls är en spegelbild av Ken Hitchcock,

Man fastnar också vid Washington Capitals målvaktssituation, där man valt att satsa på Philipp Grubauer framför Braden Holtby, nördar kring Patrik Laines skott och förälskar sig i Filip Forsbergs glödande slutspelsform.

Dessutom blir det prat om huruvida Ilja Kovaltjuk verkligen är en spelare som New York Rangers bör prioritera i den påstådda rebuild laget befinner sig i, om det var rätt att sparka Alain Vigneault och en titt på vilka NHL-stjärnor som förgyller hockey-VM i Danmark. Det blir också en diskussion kring NHL-laget där varken Linus eller Uffe vill se Rasmus Dahlin – även om de antagligen behöver honom mer än något annat lag i ligan.

Missa heller inte chansen att tävla om kepsar och t-shirts från Gameday.se!

Detta och mycket, mycket mer i det 205:e avsnittet av NHL-timmen – Marc-Edouard/Blanka Vlásic-avsnittet.

 

Medverkande

Linus Hugosson

Uffe Bodin

Jonatan Lindquist

Kontakt

Maila NHL-timmen

NHL-timmens hemsida

NHL-timmen på Facebook

NHL-timmen på Twitter

NHL-timmen på Instagram

NHL-timmen på Spotify