Adam Thilander i Skellefteåtröjan.Foto: Ola Westerberg/Bildbyrån

Adam Thilander var med och fajtades om en plats i det svenska JVM-laget i vintras. Nu uppger Hockeynews att 19-åringen ska vara klar för allsvenska Oskarshamn.

Adam Thilander är från Skövde men har spelat juniorhockey i Skellefteå där han också står noterad för en SHL-match säsongen 2014/2015.

RYKTAS TILL OSKARSHAMN

Inför förra säsongen åkte backen över till Nordamerika för spel med juniorlaget North Bay Battalion och när han nu vänder hem till Sverige igen ska allsvenska Oskarshamn ligga nära till hands för att få den draftaktuelle backens underskrift. Detta uppger Hockeynews.

Thilander, som vann målligan bland backar i TV-pucken 2013, gjorde under sina två år i OHL totalt 77 poäng och kan bli en fin förstärkning för Oskarshamn som tappat både Marcus Björk till Örebro och Martin Fehervary till HV71.