Anton Forsberg och Jakob Silfverberg kommer inte finna smed i den svenska VM-truppen.Foto: IBL

Snart drar hockey-VM i Danmark igång. Här kommer nu två nej tack till den svenska VM-truppen från målvakten Anton Forsberg och forwarden Jakob Silfverberg.

Det börjat dra ihop sig till VM-spel och spekulationerna om NHL-spelöarnas vara eller icke vara i den svenska truppen accelererar för varje dag.

Sajten Hockeynews låter berätta att Anaheims forward Jakob Silfverberg, vars lag fortfarande är kvar i slutspelet, inte kommer spela VM om han skulle bli tillgänglig. Detta ska han ha meddelat landslagsledningen.

INTE HELLER MÅLVAKTEN

Dessutom berättar Viasats NHL-expert Jonatan Lindquist att Chicagos målvakt Anton Forsberg inte kommer ingå i VM-truppen. Forsberg som fick sitt genombrott i NHL den här säsongen måste rehabilitera sig från en skada.