Johan Johnsson.Foto: Bildbyrån

Han stod för sin bästa allsvenska säsong i karriären och toppade den med att ta steget upp i SHL med Timrå. Men ännu har inte Johan Johnsson bestämt sig för om han ska stanna eller flytta till någon annan klubb.
— Jag har inte bestämt mig än, men jag kommer göra det närmaste dagarna, säger 25-åringen till Hockeypuls.

Johan Johnsson fick ett litet genombrott säsongen som var i Timrå och det har under en tid ryktats om moderklubben HV71 eller Brynäs nästa säsong. Men i och med att Timrå tog klivet upp i SHL är nu även de ett alternativ.

ÄNNU INTE BESTÄMT SIG

Forwarden ska ännu inte ha bestämt sig var han kommer spela hockey nästa säsong.
— Det går inte att utesluta något innan man skrivit på något och jag har inte skrivit på något kontrakt än, säger han till Hockeypuls men vill inte avslöja för dem vilka alternativ han har att spela med.

Johnsson gjorde sin tredje raka säsong i Timråtröjan och skrapade ihop 25 poäng under grundserien. Han säger att det även skulle kännas fint att stanna i Timrå.
— Det hade varit roligt att stanna med tanke på resan vi gjort. Att få fortsätta bygga vidare på det vi skapat.

Hockeypuls: Vad har du fått för besked från Kent Norberg?
– Det håller vi internt.