Jared BednarFoto: All Over Press

Det går snabbt i hockey. För ett år sedan var han utskälld. Nu får Jared Bednar förlängt kontrakt av Colorado.

Förra säsongen blev han hånad efter att Colorado bara tagit 48 poäng på hela säsongen och nått den lägsta poängsumman något lag gjort sedan lönetakets införande. Den här säsongen gick det bättre och laget nådde slutspel.

Nu får Jared Bednar sin belöning för att ha gjort bra ifrån sig med sitt Avalanche. Coachen får förlängt kontrakt av general managern Joe Sakic. Det meddelades på måndagskvällen, svensk tid. Det nya kontraktet sträcker sig för en säsong.

HAR VUNNIT TVÅ TITLAR

Bednar kom till Colorado inför förra säsongen efter att ha vunnit Calder Cup med Columbus farmarlag Lake Erie Monsters. 2009 vann han ECHL-mästerskapen med South Carolina Stingrays.

Nu går jakten vidare mot en Stanley Cup-titel med Colorado.