Klas Dahlbeck till KHL.Foto: IBL

Det blir ingen fortsättning i Nordamerika för den tidigare LHC-backen Klas Dahlbeck. I alla fall inte om man ska tro den ryska tidningen Gazeta. Enligt tidningens uppgifter är han klar för CSKA Moskva. 

Klas Dahlbeck har återfunnits i Nordamerika ända sedan han lämnade Linköping efter säsongen 2011/12. Den svenske backen har hunnit med spela i NHL-lag som Chicago Blackhawks, Arizona Coyotes och nu senast: Carolina Hurricanes.

Men Dahlbeck har pendlat mycket fram och tillbaka mellan världens bästa liga och AHL. Nu ser det ut som att han fått nog.

Enligt den ryska tidningen Business Gazeta är han klar för en flytt till Gagarin Cup-finalisten CSKA Moskva.

Dahlbeck har spelat 170 NHL-matcher i sin karriär, och har på dessa gjort 23 poäng (6+17). Han har också hunnit med 203 AHL-matcher.