• Publicerat 3 maj, 2018
  • Skrivet av Peter Ekholm
  • 0 Kommentarer
Fredrik LindgrenFoto: Bildbyrån

Inför förra säsongen lämnade Fredrik Lindgren Skellefteå för spel i Leksand. Men mitt under säsongen återvände han och nu är 37-åringen klar för ännu ett år i SM-finallaget. 

Lindgren gjorde A-lagsdebut redan säsongen 99-00 och har sedan dragit på sig AIK-tröjan 689 gånger.

– ”Fredde” var jättebra sen han kom tillbaka från Leksand. Han var en av våra mest tongivande backar under slutspelet. Det syns att han känt en glädje att komma tillbaka, vilket skapat ett sug för honom att fortsätta, säger sportchefen Mikael Lindgren i ett pressmeddelande.

Lindgen lämnade Skellefteå inför säsongen för spel i allsvenskan med Leksand. Då hade han sju raka säsonger SAIK klubben under bältet. I Leksand blev det 34 matcher innan han bröt kontraktet och återvände för sju grundseriematcher och 16 slutspelsmatcher med Skellefteå.