LIVEPODD. Den 5 oktober bjuder Jonatan Lindquist, Linus Hugosson och Uffe Bodin in till livepodcast på O'Learys Avenyn i Göteborg.Foto: Henrik Sjöberg

NHL-timmen bjuder in till sin årliga live-podd. Den 29 juni tar Linus, Uffe och Jonatan över O’Learys Norrtull och bjuder på en kväll med underhållning i form av hockeysnack, god mat och dryck, shuffleboard, bowling och mingel. O’Learys har laddat upp med ett schysst erbjudande för NHL-timmens gäster.

NHL-timmen har på fem år vuxit till att bli en av Sveriges mest populära sportpoddar. Den samspelta experttrion Linus Hugosson, Uffe Bodin (hockeysverige.se) och Jonatan Lindquist (Viasat Hockey) har flera tusen lyssnare varje vecka, då de snackar om världens bästa hockeyliga.

En av podcastens årliga traditioner är att avsluta säsongen med en uppskattad live-podd, och för första gången läggs nu live-sändningen i Stockholm, närmare bestämt på O’Learys Norrtull.
– Vi är supertaggade på att ge våra lyssnare en kväll med skönt hockeytugg och trevligt häng, säger podcastens redaktör Linus Hugosson.

Schysst erbjudande från O’Learys

O’Learys laddar också för kvällen, och har tagit fram ett schysst och förmånligt erbjudande – exklusivt för NHL-timmens gäster. Eller vad sägs om:

Boston Celtic BBQ Cheeseburger alt. Ceasarsallad med kyckling + en stor stark Falcon eller ett glas vin (alkholfria alternativ finns) för bara 149 kr!

Om det inte passar, så har NHL-timmens gäster dessutom 15 procent rabatt på hela menyn under kvällen.

Dessutom: efter live-snacket öppnas ett par bowlingbanor och några shuffleboards upp för podcastens gäster.

Ni hör, det är laddat för en väldigt trevlig kväll!

NHL-timmens live-podd 2018

Var: O’Learys Norrtull, Sveavägen 143

När: 29 juni, kl 18-20

Hur: Boka bord hos O’Learys, 08-211 333 eller mail@olearysnorrtull.se OBS! Ange ”NHL-timmen” vid bokning. Begränsat antal platser – först till kvarn gäller!

Kontakt

O’Learys Norrtulls hemsida

Maila NHL-timmen

NHL-timmens hemsida

NHL-timmen på Facebook

NHL-timmen på Twitter

NHL-timmen på Instagram

Länkar till lyssning

NHL-timmen på Acast

NHL-timmen på Spotify

NHL-timmen på iTunes