Axel Jonsson Fjällby provar kostym hos Brothers.Foto: Kajsa Kalméus

Klädkedjan Brothers har just nu en kampanj i gång tillsammans med hockeysverige.se. Vi ger nu våra besökare chansen att vara med och tävla om tre presentkort värda 1 000 kronor per styck.

Det finns tydliga kopplingar mellan hockey och mode. Därför slog sig Brothers och hockeysverige.se sig samman för ett samarbete den här våren. Det har bland annat resulterat i två reportage om bröderna Abbott i Rögle och Djurgårdens Axel Jonsson Fjällby. 

Nu ger hockeysverige.se sina besökare möjligheten att tävla om presentkort från Brothers. I potten ligger tre presentkort värda 1 000 kronor per styck. Det du måste göra för att kvalificera dig för tävlingen är att besvara frågorna i formuläret nedan. Frågorna baseras på vår intervju med Axel Jonsson Fjällby, som du finner här.

Lämna in ditt svar senast tisdag 8 maj.

Tävlingen presenteras i samarbete med Brothers – experterna på kostym, passform och stil.