Foto: CCM

Härom veckan släppte CCM sin nya SUPERTACKS AS1-skridsko. Det firar vi på hockeysverige.se genom att anordna en tävling där vi lottar ut tio stycken fräcka CCM-kepsar.

SuperTacks AS1-skridskon används redan av flera tunga NHL-stjärnor, inte minst Alex Ovechkin. Nu har du chansen att testa dina kunskaper om skridskon och samtidigt vinna en snygg CCM-keps på kuppen.

Fyll i formuläret nedan så är du med och tävlar om de tio stycken kepsar som ligger i potten. Senast på fredag, 11 maj, vill vi ha ditt svar. Vinnarna kontaktas sedan via e-mejl.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

 

CCM Supertacks AS1 – skridskon som introducerade fördelen med en sko i ett stycke och ändrade spelet 2016 är tillbaka med en helt ny design, en förbättrad passform och högkvalitativt utförande. Genom att använda den speciella och patenterade Monoframe 360-teknologin, en av de mest populära skridskoteknologierna inom hockey, så tänjer Super Tacks AS1 på gränserna ytterligare för en skridsko som redan har varit banbrytande när det gäller passform och utförande.

ONE PIECE-KONSTRUKTION I KOLFIBERKOMPOSIT

En nydesignad helanatomisk form som för varje centimeter är formad efter spelarens fot, vilket bidrar till ökad kontakt mellan fot och skridsko. En sko i ett stycke har en stor påverkan på energiöverföringen i varje skär. När du åker skridskor med en modell i två stycken utsätts skons fogar och sömmar av en hel del påfrestning, medan skon i ett stycke bidrar till bättre energiöverföring, vilket gör att spelarens kraft snabbt och direkt överförs från skon till isen, för ett perfekt skridskoskär.
Ett unikt kolfiberkompositmaterial som hjälper spelare att utveckla extrem kraft i skridskoskären. Optimal passform.

SPEEDBLADE BLACK stål, en högpresterande skena med oxidbehandling som skyddar mot rost och ger längre slipintervall.

DARE TO DOMINATE

Är du redo att “Dare To Dominate”? Alexander Ovechkin var redo och satte NHL-rekord redan sina första veckor i nya SuperTacks AS1-skridskon. Han är inte ensam om att använda one-piece-konstruktionen, många av de bästa spelarna i världen är överens om att modeller med ett stycke är de bästa skridskorna inom branschen. Fråga bara Tavares, Burns, Bergeron, Parise och Jones samt 30 procent av alla SHL-spelare.

För mer information:
http://www.ccmhockey.com
https://www.youtube.com/user/ccmsports
https://www.facebook.com/CCMHockey
@ccmhockeysverige
#DareToDominate
#SuperTacksAS1