Jens HolmströmFoto: Bildbyrån

Efter tre säsonger i Troja/Ljungby lämnar Jens Holmström klubben. Han hamnar i stället i en annan småländsk klubb. 27-åringen har sajnat med Västervik.

Den gångna säsongen blev det 6+13 på 45 allsvenska matcher. Det var hans andra allsvenska säsong efter att ha gjort en med Mora redan 11/12. Nu står det klart att Jens Holmström stannar i HockeyAllsvenskan.

Holmström lämnar degraderade Troja/Ljungby för spel i Västervik. Det skriver VIK på sin hemsida.
– Jens är spelare som är svår att inte tycka om. Hanterar många olika delar av spelet och är användbar både i powerplay och boxplay. Han är en hårt jobbande spelare, men som även har en del skills. Vi är glada att Jens väljer oss nästa säsong, säger Västerviks sportchef Emil Georgsson.

Kontraktet är skrivet över en säsong.

Spela på svensk hockey - från SHL till Hockeytvåan! Bli kund nu och få ett gratisspel i veckan - hela året ut!