Robin AlvarezFoto: Bildbyrån

Trots kontrakt så ska det inte finnas någon framtid i Malmö för Robin Alvarez. Nu presenterar Mr.Madhawk uppgifter som berättar om vilka tre SHL-klubbar som visar mest intresse för att ta över 30-åringens avtal.

Robin Alvarez hade en skadefylld säsong senast och vid tidigare tillfälle har Mr.Madhawk kommit med uppgifter som låtit berätta att klubben är villiga att låta någon annan klubb ta över kontraktet som gäller över nästa säsong också.

Nu presenterar Mr.Madhawk uppgifter på vilka klubbar som sägs visa störst intresse för forwarden med IK Pantern som moderklubb. De två DEL-klubbarna Düsseldorf och Köln ska vara villiga att nyttja Alvarez tjänster nästa säsong.

Men även Skellefteå, Brynäs och Örebro ska finnas bland de främsta intressenterna på svensk mark. Men det ska tydligen finnas fler om budet. Det återstår att se vart Alvarez slår ner sina bopålar nästa säsong.