Foto: Bildbyrån/Michael Erichsen

Det har under våren spekulerats i var någonstans Matt Donovan spelar nästa säsong. Nu står det helt klart att det i varje fall inte blir i Frölunda. Detta berättar sportchefen Fredrik Sjöström i Frölundapodden.

Matt Donovan har spelat i Frölunda under de två senaste säsongerna och bidragit med 42 poäng från sin backplats under den tiden. Dessutom var han med i OS-förberedelserna för USA, men han räckte inte hela vägen fram.

UTESLUTER INTE COMEBACK

Efter att kontraktet gått ut har det spekulerats i var den 28-årige backen med NHL-meriter kommer spela nästa säsong. Nu meddelar sportchefen Fredrik Sjöström i Frölundapodden att det i alla fall inte blir hos dem. Detta är något som GT snappat upp.
— Den var inget enkelt beslut för vi gillar Matt, säger sportchefen i podden enligt GT.

Sjöström utesluter dock inte att Donovan kan figurera i Frölundatröjan i framtiden.
— Vi gillar Matt, men nu var vi tvungna att välja en väg och vi valde en annan väg den här gången. Men jag ser det inte som en omöjlighet att han skulle dyka upp igen i ett framtida Frölunda.