Gustav Forsling och Carl Dahlström gjorde vad de kunde inatt.Foto: IBL

Det verkar som förgjort för Rockford att kunna vinna en match i konferensfinalen mot Texas Stars i AHL-slutspelet Calder Cup. Inatt drog de match tre till övertid – men förlorade ändå när siffrorna skrevs till 5-6 i Texas favör.

I match ett höll de jämna steg fram till Texas lyckades få in både 3-2 och 4-2. I match två föll Rockford på övertid och inatt var det samma visa när Texas Curtis McKenzie kunde avgöra 5:12 in på övertiden till Texas fördel.

FYRA POÄNG AV SVENSKARNA

De tidigare LHC-backarna Gustav Forsling och Carl Dahlström i Rockford gjorde i alla fall sitt till för att deras lag skulle nå en reducering i konferensfinalen, en matchserie Texas nu leder med 3-0 i matcher.

De båda spelade fram till John Haydens 1-2-mål i den första perioden. I den andra perioden fanns sedan Dahlström med i förarbetet till Forslings 3-3-mål. Dahlström är nu uppe på nio poäng, vilket placerar honom trea i backarnas poängliga i slutspelet. Endast lagkamraterna  Adam Clendening och Cody Franson är värre.