Foto: Bildbyrån/Kenta Jönsson

När Södertälje SK spelar hemmamatch brukar drabbningarna mot Leksand, AIK och Västerås tillhöra de mest välbesökta. Nu ordnar klubben med en försäsongsturnering i Scaniarinken för just dessa fyra lag 6-9 september.

Det är i samarbete med biltillverkaren Skoda som SSK nu på sin hemsida presenterar den nya försäsongsturneringen Skoda Trophy. Utöver äran att vinna och glädjen i att tampas med heta rivaler belönas vinnaren även med en prissumma på 101.000 kronor.

”EN HOCKEYFEST FÖR HELA SÖDERTÄLJE”

– Det är naturligtvis jätteroligt att vi kan bjuda både SSK-publiken och bortalagens fans på hockeyunderhållning i ett spännande format redan på försäsongen. Under turneringen planeras det även för kringaktiviteter för publiken och vi hoppas att det blir en riktig hockeyfest för hela Södertälje, säger marknadschef Magnus Karlsson till SSK:s hemsida.