Anja Stiefel.Foto: Peter Skaugvold / BILDBYRÅN

Hon har spelat i Luleå de två senaste säsongerna. Men nu lägger Anja Stiefel skridskorna på hyllan. Endast 27 år ung.

Schweiziska Anja Stiefel har spelat åtta VM och två OS för sitt Schweiz. Utöver det har hon även tagit VM-brons och blivit schweizisk mästare vid två tillfällen. De två senaste säsongerna har hon representerat Luleå i SDHL och hon vann guld tillsammans med laget i våras.

Men nu åker skridskorna upp på hyllan rapporterar swisshockeynews.ch. Mycket på grund av att hon nu fullföljt sin sista dröm.
— Jag har uppnått allt jag kan uppnå i min långa karriär. När jag vann det svenska mästerskapet kunde jag fullfölja min sista dröm. Nu ska jag satsa på min framtida karriär, säger hon till sajten.

Den framtida karriären är hennes eget företag som sysslar med livscoachning.