Dennis Rasmussen.Foto: Bildbyrån/Suvad MrKonjic

Häromdagen kom det fram uppgifter som lät berätta att Växjös Dennis Rasmussen låg i förhandling med en ej namngiven storklubb i KHL. Nu går Metallurg Magnitogorsk ut med att det är de som förhandlar med 27-åringen.

Dennis Rasmussen vände hem till Sverige och Växjö igen mot slutet av säsongen. Han fick direkt vara med om att vinna SM-guld och för en tid sedan berättade han för hockeysverige.se att hans prio ett till nästa säsong var NHL.
— Jag kom hem till Växjö för att vinna och sen göra allt jag kan för att ta mig tillbaka (till NHL). Så jag hoppas så klart att det kommer något därifrån. Det är mitt prio ett.

Häromdagen berättade Hockeynews om att forwarden förhandlade med en KHL. Dock inte vilken. Men nu berättar storklubben Metallurg Magnitogorsk för ryska Sport-Express att det är de som förhandlar med Rasmussen.

Metallurg Magnitogorsk har vunnit Gagarin Cup två gånger (2014 och 2016) samt att de har en finalförlust. Till nästa säsong finns svensken Maksim Matushkin kontrakterad.