NHL-timmen är här med sin Stanley Cup-special. Tillsammans med Linus Hugosson ger Uffe Bodin och Jonatan Lindquist det senast från de två första finalmatcherna i Vegas. Och inte minst då den märkliga domarnivån som präglat inledningen av finalspelet.
– Domarna fegar ut för ofta, säger Hugosson.

Direkt från Las Vegas lämnar Uffe Bodin och Jonatan Lindquist rapport från de två första Stanley Cup-finalerna mellan Vegas Golden Knights och Washington Capitals, handfast styrda av NHL-timmens redaktör Linus Hugosson.

Det blir givetvis stort fokus på finalspelet i det 212:e avsnittet av NHL-timmen. Några av detaljerna som man uppehåller sig vid:
* Domarnivån – vad hände egentligen i match ett där Tom Wilson kom undan med två minuter för sin sena tackling på Jonathan Marchessault och där Ryan Reaves tilläts göra mål efter en kraftfull crosscheking på John Carlson.

* Hur kommer Jevgenij Kuznetsovs skada att påverka Washington? Och givetvis hyllningar till Lars Eller för hans förmåga att täcka upp för skadade spelare högre upp i centerhierarkin.

* Har Braden Holtby tagit kommando om målvaktsmatchen mot Marc-André Fleury efter sin spektakulära insats i match två?

Dessutom:
* Magnus Pääjärvi får nytt kontrakt med Ottawa Senators och Mario Kempe förlänger med Arizona Coyotes. Och vad kan vi förväntas oss hända med Gustav Lindström som sajnats av Detroit och Elias Pettersson som är klar för Vancouver?

* Hur kommer nästa expansionsdraft att gå till om Seattle får sitt NHL-lag?

* Vad väntar härnäst för Lucas Wallmark? Fortsätter han jaga NHL eller blir det en återkomst till Europa.

Detta och mycket annat i Björn Oldéen/Wayne Gretzky-avsnittet av NHL-timmen!

Medverkande

Linus Hugosson

Uffe Bodin

Jonatan Lindquist

Kontakt

Maila NHL-timmen

NHL-timmens hemsida

NHL-timmen på Facebook

NHL-timmen på Twitter

NHL-timmen på Instagram

Länkar till lyssning

NHL-timmen på Acast

NHL-timmen på Spotify

NHL-timmen på iTunes