Jeff Skinner, Phil Kessel, Max Pacioretty.
Nyheter

UPPGIFTER: De visar intresse för stjärnorna

ANNONS

Bob McKenzie pekar ut en klubb som är intresserad av flera av de tyngsta namnen på NHL-marknaden: Los Angeles Kings.
– LA Kings är ute efter målgörare, säger han i ”Bobcast”.

Sommaren som kommer är den mest intressanta på länge ur ett NHL-perspektiv. Superstjärnor som Auston Matthews, Erik Karlsson, John Tavares, Drew Doughty och Oliver Ekman-Larsson kan eller ska börja förhandla om nya kontrakt. Dessutom finns det stora trejdrykten kring spelare som Max Pacioretty och Phil Kessel.

Phil Kessel-ryktena kom häromdagen och ska bero på att han och coachen Mike Sullivan inte kommer speciellt bra överens. Det är uppgifter som också har dementerats från Pittsburgh-håll. Men den amerikanska storstjärnan, som gjorde över 90 poäng den gångna säsongen, är kvar i rykteskarusellen. I veckans avsnitt av Bob McKenzies podcast ”Bobcast” berättar TSN-insidern om några av ryktena som finns. Och han pekar ut en speciell klubb som särskilt aktiv när det gäller potentiella klubbadresser för de hetaste spelarna på marknaden.
– För rätt pris tror jag Pittsburgh kan tänka sig att släppa Phil Kessel, men jag är inte säker på att det nödvändigtvis kommer hända. Med det sagt; Los Angeles tros vara en av de klubbar som har uttryckt ett intresse för Kessel.

”HÅLL ETT ÖGA PÅ DEM”

Bob McKenzie fortsätter:
– LA Kings är ute efter målgörare. Jeff Skinner i Carolina är en spelare de har lite intresse för. Max Pacioretty i Montréal kan vara en sådan.
– Håll ett öga på Kings när det handlar om målskyttar. Håll ett öga på Kessel, Skinner och sådana spelare som är troliga att de blir trejdade.

McKenzie lanserar också Buffalo som en möjlig destination för Skinner, och att Ryan O’Reilly skulle kunna gå motsatt väg.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 05 maj
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games
tisdag 07 maj
01:00 Vancouver Canucks - Edmonton Oilers NHL
fredag 10 maj
16:20 Schweiz - Norge VM
16:20 Slovakien - Tyskland VM
20:20 Tjeckien - Finland VM
20:20 Sverige - USA VM
lördag 11 maj
12:20 Frankrike - Kazakstan VM
12:20 Storbritannien - Kanada VM
16:20 Polen - Lettland VM
16:20 Österrike - Danmark VM
20:20 USA - Tyskland VM
20:20 Norge - Tjeckien VM