Aaron PalushajFoto: Bildbyrån

Det har väl knappast undgått någon hockeyintresserad person att Aaron Palushaj bytt klubb. Att han valde bort Brynäs för Örebro har på sina håll inte tagits emot väl. Amerikanen själv ser fram mot flytten.
— Det känns som Örebro tar stora steg just nu och jag tror att klubben kommer vara ett framgångsrikt lag över tid, berättar han för sin nya klubbs hemsida.

Det var i tisdags som bomben slog ner i Hockeysverige. Aaron Palushaj valde bort Brynäs. Just det faktumet kanske inte var så oväntat om det varit tal om spel i en bättre liga a´la KHL. Men istället blev det ligarivalen Örebro som fick 28-signatur för de två kommande säsongerna.

FÖRVANTANSFULL

Aaron Palushaj stod för 45 poäng förra säsongen i Brynäs och han är förväntansfull inför den nya utmaningen i Närke.
— Jag har spelat i Behrn Arena två gånger och jag måste säga att det är en av ligans mest högljudda arenor. Det är alltid fullsatt och jag ser verkligen fram emot att spela inför hemmapubliken. Innan jag skrev på kontraktet pratade jag med många spelare i Örebro och alla hade bara fantastiska saker att säga om klubben och staden Örebro, säger han i en intervju på klubbens hemsida.

Han tror också på framtiden i klubben.
— Det känns som Örebro tar stora steg just nu och jag tror att klubben kommer vara ett framgångsrikt lag över tid. För mig var det en självklarhet att vara med på den resan, säger han och fortsätter:
— Mitt mål är att hjälpa Örebro till slutspel och där ska vi vara med och slåss på allvar. Jag tror verkligen på visionen som Niklas Johansson (Sportchef, reds anm) har satt upp tillsammans med tränarna.

Erbjudandet från SHL:s nya huvudsponsor: Få 200 kr i riskfritt spel när du spelar för 500 kr på hockey - varje vecka!