Joacim Eriksson.Foto: Bildbyrån/Andreas L Eriksson

Han värvades efter säsongen till Brynäs. Men när försäsongen drog igång uppdagades det att målvakten Joacim Eriksson har en knäskada. Nu ser han ut att bli borta en tid.

Han gjorde sin juniortid i Brynäs men har aldrig spelat SHL-hockey för klubben. Och det kommer Joacim Eriksson få vänta lite till med. Han är nämligen skadad och nu väntar månader av rehabilitering.
— För mig blev det en käftsmäll, jag kommer hem till moderklubben med höga ambitioner och är otroligt motiverad över att representera klubben. Nu hoppar jag på kryckor och är ivrig att komma igång med rehabträningen för att vara tillbaka på isen så snart som möjligt säger Joacim Eriksson till klubbens hemsida.

LÄMNADE DJURGÅRDEN

Joacim Eriksson lämnade Djurgården efter säsongen som var och tanken var att han skulle bilda målvaktspar med David Rautio. Men till en början blir det nu alltså inte så. Efter ett enklare ingrepp i knät så väntar nu några månaders konvalescens och han missar inledningen av säsongen.

Hur Brynäs går vidare i målvaktsfrågan nu är oklart.
— Vi kommer se över alla möjliga alternativ för att ersätta Jocke. Tillsammans med ledningen kommer vi överväga om det bästa är att lyfta upp en junior, värva en målvakt på korttidskontrakt eller en mer permanent rekrytering. Oavsett vilket alternativ, så har vi utrymme i spelarbudgeten för att lösa situationen, säger sportchefen Stefan Bengtzén.

 

Annons:
Du kan lira Powerplay från Svenska Spel Sport & Casino varje SHL-omgång. Läs mer här!
Åldersgräns 18 år för spel online. Stödlinjen: 020-81 91 00.