Mike Hoffmans hustru Marlee tycker inte att de uppgifter som nu kommer fram är speciellt överraskande.Foto: IBL

Efter att det igår blev känt att Erik Karlssons fru Melinda begärt skydd mot Mike Hoffmans fästmö Monika Caryk på grund av trakasserier och hot så har reaktionerna varit kraftiga på sociala medier. Nu rycker ett par före detta lagkamraters fruar ut och ställer sig på Melinda Karlssons sida.

Kyle Turris trejdades från Ottawa till Nashville i början av den nyss avslutade säsongen. Men innan dess spelade han i sex år för Ottawa, varav flertalet som assisterande lagkapten. Efter att det igår blev känt att Erik Karlssons fru Melinda Karlsson begärt skydd mot Mike Hoffmans fästmö Monika Caryk på grund av trakasserier och hot under en längre tid uttalar sig nu Turris fru Julie på sociala medier.

Hon skriver bland annat att nätmobbningen gick överstyr till något helt annat i april och att hon är stolt över Melinda som nu står upp för sig och sin familj.

Även om skuldfrågan ännu är långt ifrån utredd, Mike Hoffman liksom hans agent förnekar att Caryk ska ha någonting med detta att göra, så har responsen på sociala medier varit enorm efter att Ottawa Citizen släppte nyheten igår svensk tid.

”FRUKTANSVÄRT, BARA FRUKTANSVÄRT”

Julie Turris är inte ensam om att delge vad hon tycker. Även den förre Ottawamålvakten Andrew Hammonds fru Marlee säger att detta på något vis inte är en överraskning.

Målvakten Jason LaBarberas fru, Kodette, berättar om en fixering från Caryks sida gällande Melinda Karlsson.