FIlip ForsbergFoto: Bildbyrån

Artisten Stiko Per Larsson vandrar för välgörenhet mellan Göteborg och Leksand. Han har en turné där han samlar in pengar till Barncancerfonden. Idag hade han celebert besök…

Utöver Leon från Leksands U12-lag var också Nashvilles och Tre Kronors superstjärna Filip Forsberg med på vandringen mellan Säter och Borlänge. Trion samlade till slut in 27 552 kronor under vandringen.

Filip beskriver själv dagen på Instagram
”I mål efter en fantastiskt trevlig dag. Efter en 27 km lång promenad är man nu helt slut, vilket ökar respekten för @stikoperlarsson ännu mer. Över 70 mil har han gått denna vår, och till råga på det samlat in så oerhört mycket pengar till @barncancerfonden. Ärad och stolt att ha fått vara en del av detta, och ett oerhört stort tack till alla er som sagt hej efter vägen, skickat er stöttning och framförallt er som skänkt pengar till Pers fantastiska initiativ. Pers resa och insamlingen fortsätter så fortsätt Swisha in era bidrag som givetvis går oavkortat till Barncancerfonden. Stort tack till Leon också som krigade hela vägen in i mål!! Vilka grabbar!”

https://www.instagram.com/p/BkAljkFgyAi/?taken-by=forsbergfilip

 

https://www.instagram.com/p/BkAkSZUFsPL/?taken-by=stikoperlarsson