Logan CoutureFoto: All Over Press

Förra året säkrade de upp Marc-Edouard Vlasic och Martin Jones på långa kontrakt så fort de kunde. Nu hoppas San José kunna göra samma sak med Logan Couture, skriver Pierre LeBrun.

San José har de senaste åren skrivit långtidsavtal med de två tidigare nämnda samt Brent Burns. Nu hoppas de kunna, precis som i fallen med Vlasic och Jones, skriva ett långt kontrakt med Logan Couture så fort de får möjlighet till det.

Couture går den första juli in på det sista året på sitt kontrakt och om man får tro Pierre LeBrun på The Athletic kommer Sharks ha ett avtal förberett som det bara är att skriva på för Couture. LeBrun skriver att det ”fortfarande är mycket jobb kvar” men att Doug Wilson siktar på att snabbt förlänga med den mycket nyttige tvåvägsspelaren.

INGA DETALJER KÄNDA

29-åringen har på sitt nuvarande avtal en lönetaksträff på sex miljoner dollar och tanken är att han, trots sin relativt höga ålder, ska få ett långtidskontrakt även nu. Det finns dock inga uppgifter i det här skedet som talar om några detaljer. Den första juli lär vi veta mer.

Logan Couture sköt 34 mål och noterade 61 poäng den gångna säsongen. Mest känd är han för sitt slutspel 2016 då han vann hela poängligan med sina 30 poäng på bara 24 matcher.