• Publicerat 16 juni, 2018
  • Skrivet av Hockeysverige
  • 0 Kommentarer

NHL-timmen bjuder i det 214:e avsnittet på en stor draftspecial inför midsommarhelgens stora event i Dallas. Linus Hugosson och Uffe Bodin går igenom de mest spännande spelarna – och tittar närmare på svenskarna som kan gå i första rundan.

Det är dags för NHL-draften i Dallas 22-23 juni. I det senaste avsnittet av podcasten NHL-timmen grottar Linus Hugosson och Uffe Bodin ned sig i draften, pratar om Rasmus Dahlin och de andra toppnamnen men även de hetaste svenskarna som kan komma att gå topp 30.

Redan nu tycks tågordningen vara ganska klar för vem som går var bland de fyra-fem första spelarna, men sedan blir det desto mer spännande. Hur högt kan exempelvis en spelare som Adam Boqvist väljas? Uffe Bodin ger sin syn på saken och analyserar även läget för ett par andra svenskar som hamnat lite utanför radarn den här säsongen.

DESSUTOM:

* Jonatan Lindquist gör ett gästspel och sammanfattar tillsammans med Linus och Uffe Stanley Cup-finalupplevelsen och Washington Capitals triumf.

* Innebär Oliver Ekman Larssons nya kontrakt att trejdryktena kommer att dö?

* En titt på Ilja Kovaltjuks valmöjligheter inför comebacken till NHL.

* Är Erik Karlsson och Mike Hoffmans dagar i Ottawa Senators räknade efter den stora skandalen i den kanadensiska huvudstaden?

Det här och mycket annat i det 214:e avsnittet av NHL-timmen – Tommy Söderström-avsnittet.

 

Medverkande

Linus Hugosson

Uffe Bodin

Jonatan Lindquist

Kontakt

Maila NHL-timmen

NHL-timmens hemsida

NHL-timmen på Facebook

NHL-timmen på Twitter

NHL-timmen på Instagram

Länkar till lyssning

NHL-timmen på Acast

NHL-timmen på Spotify

NHL-timmen på iTunes