ÖVRIGT

Nu är den här – EliteProspects släpper EP Premium

ANNONS

Mycket har hänt sedan EliteProspects tog sina första stapplande steg på ett studentrum i Kalmar hösten 1999. Idag är det en av världens största hockeysajter, med över två miljoner unika besökare i månaden. Nu släpps EP Premium – en betaltjänst för dig som lever för ishockey.

EliteProspects.com är idag en av världens största och mest populära hockeysajter. Med över 628 000 spelarprofiler, 12 000 klubbar och 500 ligor från hela världen hjälper vi varje månad över två miljoner hockeyfans att hitta den information de letar efter. Sajten är grundad och har fortfarande sin bas i Sverige, men når idag en publik från alla jordens hörn.

Nu tar EliteProspects och Everysport Media Group nästa steg, genom att lansera betaltjänsten EP Premium.

EP Premium är för dig som dagligen eller åtminstone väldigt ofta besöker EliteProspects av olika anledningar. De flesta av våra besökare är vanliga hockeyfans, men vi vet att vi också hjälper många som har hockeyn som yrke. Scouter, sportchefer, agenter och journalister. Att göra en ”EP-värvning” och skriva kontrakt med en spelare som scoutats via vår sajt har ju mer eller mindre blivit ett vedertaget begrepp inom svensk ishockey.

Nu blir det lättare att göra bättre EP-värvningar!

Med hjälp av vår tjänst kan du som aktiv spelare göra din profil tillgänglig så att andra kan komma i kontakt med dig. Som sportchef eller journalist kommer du åt uppgifter om vilken agentur som representerar en spelare du vill komma i kontakt med. Men även för vanliga hockeyfans blir det också betydligt lättare att följa sina favoritlag och sina favoritspelare, hålla koll på rykten och övergångar och anpassa din EP-upplevelse precis som du vill ha den.

EP Premium erbjuder en helt annonsfri miljö, där du utan dröjsmål får tillgång till all vår statistik utan banners och pop-ups. Att söka spelare och lag går därmed blixtsnabbt. Du kan skapa dina egna listor och bokmärka spelare du vill följa. Du får notiser varje gång vi publicerar en övergång eller ett rykte omkring de klubbar eller ligor du väljer att följa. Du kan sätta ihop dina egna kedjekombinationer, laborera med trupper och laguttagningar och dela med dina kompisar – oavsett om du är coach i ett SHL-lag eller bara en extra angelägen supporter. Såväl senior- som juniorlag kan sätta ihop kvällens line-up och presentera för fans, spelare, föräldrar och publik på sociala medier eller via mailutskick.

TUSENTALS LJUDFILER – STOR REDAKTIONELL SATSNING

Med EP Premium kan du också kommentera spelarprofiler och bygga skräddarsydda menyer så att alla tabeller och sökrutor är precis där du vill ha dem – och givetvis har du full tillgång till vårt bibliotek av tusentals ljudfiler. Gläns bland polarna genom att veta hur man faktiskt uttalar Kevin Hecquefeuille och Dustin Byfuglien!

Detta är bara början. Vi kommer löpande släppa nya funktioner och lägga till fiffiga finesser på EP Premium. Dessutom är vi just nu i startgroparna för en stor redaktionell satsning på junior- och collegehockey – där vi strävar efter att bli bäst i världen på att bevaka morgondagens hockeystjärnor. Inom EP Premium kommer du få tillgång till allt vårt material – allt från våra egna draftrankings och guider till podcasts och dagliga porträtt av de många nya talanger som blommar ut i hockeyvärlden.

EP Premium är en betaltjänst och kostar ungefär en lunchpizza i månaden. Det innebär inte att vi låser in all vår data bakom en betalvägg, mycket kommer fortfarande att vara precis som vanligt. Men för dig som besöker oss var och varannan dag vill vi erbjuda en klart vassare upplevelse. Till hösten kommer vi också kunna lansera en massa fina rabatter och exklusiva förmåner för dig som är kund. Det kan vara allt från direktsända matcher, billigare matchbiljetter, NHL-resor, supporterprylar och fantasytävlingar.

Vi slår in på en ny väg. Häng gärna med!

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL EP PREMIUM!

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 23 april
18:00 Sverige - Finland Träningsmatch
19:30 Djurgården - Brynäs Hockeyallsvenskan
20:00 Lausanne - Zürich National League
01:00 New York Rangers - Washington Capitals NHL
01:30 Florida Panthers - Tampa Bay Lightning NHL
onsdag 24 april
03:30 Winnipeg Jets - Colorado Avalanche NHL
04:00 Vancouver Canucks - Nashville Predators NHL
17:30 Tappara - Pelicans Liiga
19:00 Sverige - Finland Träningsmatch
01:00 Toronto Maple Leafs - Boston Bruins NHL
torsdag 25 april
03:30 Dallas Stars - Vegas Golden Knights NHL
04:00 Edmonton Oilers - Los Angeles Kings NHL
19:30 Rögle - Skellefteå SHL
20:00 Zürich - Lausanne National League
01:00 Tampa Bay Lightning - Florida Panthers NHL
01:30 New York Islanders - Colorado Avalanche NHL
fredag 26 april
17:30 Pelicans - Tappara Liiga
01:00 Washington Capitals - New York Rangers NHL
01:30 Nashville Predators - Vancouver Canucks NHL
lördag 27 april
04:00 Colorado Avalanche - Winnipeg Jets NHL
04:30 Los Angeles Kings - Edmonton Oilers NHL
15:15 Rögle - Skellefteå SHL
20:00 New York Islanders - Carolina Hurricanes NHL
23:00 Tampa Bay Lightning - Florida Panthers NHL
söndag 28 april
02:00 Toronto Maple Leafs - Boston Bruins NHL
04:30 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
14:00 Sverige - Tjeckien U18-VM
20:30 Colorado Avalanche - Winnipeg Jets NHL
23:00 Nashville Predators - Vancouver Canucks NHL
måndag 29 april
02:00 Washington Capitals - New York Rangers NHL
04:30 Los Angeles Kings - Edmonton Oilers NHL
19:30 Skellefteå - Rögle SHL
22:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL