• Publicerat 22 juni, 2018
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer
Craig Anderson.Foto: All Over Press

Ottawa Senators fortsätter att skakas av interna problem. Nu uppger The Athletic att veteranmålvakten Craig Anderson har begärt att få bli trejdad från klubben.

Det fortsätter att blåsa snålt i Ottawa Senators organisation. Den senaste tiden har klubben skakats av flera jobbiga besked. Inte minst anklagelserna om att forwarden Mike Hoffmans flickvän Monica Caryk ska ha nätmobbat Erik Karlssons hustru Melinda. Det var anklagelser som fick Hoffman trejdad tidigare i veckan.

Till råga på det har klubben stängt av sin assisterande general manager Randy Lee efter anklagelser om att han ska ha uppträtt olämpligt mot en 19-årig hotellanställd i samband med NHL Draft Combine i Buffalo. Något som kan leda till att han ställs inför rätta.

Under fredagen kom uppgifter om ännu ett internt problem i den skandalomsusade klubben. Enligt uppgifter till The Athletic ska målvakten Craig Anderson ha begärt att få bli trejdad från klubben.

TVÅ ÅR KVAR PÅ KONTRAKTET

37-åringen hade liksom hela Senators en tung säsong med en räddningsprocent på 89,8. Detta ett år efter att ha haft karriärens kanske bästa säsong under 2016/17 med en räddningsprocent på 92,6 och 92,2 i slutspelet när Senators tog sig hela vägen till konferensfinal mot Pittsburgh Penguins.

Craig Anderson har två säsonger kvar på sitt kontrakt med Senators. Kontraktet är värt 4,2 miljoner dollar per säsong.