• Publicerat 22 juni, 2018
  • Skrivet av Hockeysverige
  • 0 Kommentarer
Foto: IBL & Kajsa Kalméus

I natt smäller det. 01.30 startar 2018 års NHL-draft i Dallas med att Buffalo Sabres kommer att göra Rasmus Dahlin till sitt förstaval. Med hjälp av Elite Prospects draft tracker erbjuder hockeysverige.se sina läsare att följa draften i realtid.

Midsommar i Sverige. Det innebär samtidigt att det är dags för årets NHL-draft. Hockeysverige.se och Eliteprospects.com är på plats i Dallas för att ge er det allra senaste från draftgolvet. Samtidigt får ni här chansen att följa draften, val för val.

Under fredagsnatten äger första rundan av draften rum i American Airlines Center och under lördagen, med start 17.00 svensk tid, genomförs rundan två till sju.

Här nedan kan ni följa draften i realtid via Elite Prospects draft tracker. Den börjar uppdateras från 01.30 i natt då Rasmus Dahlin kommer att peta ned Mustapha Lemieux från tronen som förstavalet i draften.