• Publicerat 28 juni, 2018
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer
Rick Nash.Foto: James Guillory-USA TODAY Sports IBL

Nyligen kom beskedet att veteranforwarden Rick Nash kan ha spelat sin sista match i NHL. Nu bekräftar hans agent Joe Resnick för Sportsnet att den forne draftettan fortfarande inte tagit något beslut kring sin framtid.

Sedan i måndags har NHL-klubbarna kunnat kommunicera med blivande free agent-spelare i ett försök att pitcha dem till sig. Flera klubbar hörde av sig till Rick Nashs agent Joe Resnick, men alla har fått samma svar: att forwarden fortfarande inte bestämt sig för om det blir en fortsättning i NHL eller inte.

Resnick säger till Sportsnets Chris Johnston att 34-åringen behöver tid att känna efter hur han vill göra i framtiden.
– Han är inte redo att ta ett beslut och lagen behöver få svar för att kunna ta beslut gällande sin personal. Han vill behandla klubbarna rättvist, förklarar agenten.

DRABBADES AV HJÄRNSKAKNING

Nash trejdades från New York Rangers till Boston Bruins förra säsongen, bara för att drabbas av en hjärnskakning. Den upplevelsen ska ha bidragit till att han valt att ta sig en ordentlig funderare på om det verkligen är värt att fortsätta karriären.

Nash, 2002 års draftetta, stod för 21 mål och 34 poäng på 71 matcher för Rangers och Bruins förra säsongen. Totalt har han 437 mål och 805 poäng på 1 060 NHL-matcher med Columbus Blue Jackets och de två nämnda klubbarna.