Rhett RakhshaniFoto: Bildbyrån

Rhett Rakhshani är klar för en femte SHL-klubb. Idag presenterades poängspelaren för Frölunda.
– Det fanns väl möjlighet att spela någon annanstans, men Frölunda var ett lätt och rätt val, säger han till klubbens hemsida.

Rhett Rakhshani har de två senaste åren spelat i Malmö. Det blev 27 poäng på 41 matcher och 31 poäng på 37 matcher under de två säsongerna. Det räckte inte för att Malmö skulle vilja förlänga med klubben.

Men det blir ett sjunde år, och en femte klubb i SHL. Efter spel i HV, Växjö, Linköping och Malmö blir det nästa säsong spel i Frölunda.
– Det fanns väl möjlighet att spela någon annanstans, men Frölunda var ett lätt och rätt val. En bra klubb i en bra stad och en bra liga. Jag har ju några års erfarenhet av Sverige och SHL, säger han.

TVÅÅRSKONTRAKT

Rakhshani är en erkänt bra poängspelare i SHL. Han har gjort 182 poäng på 269 matcher i SHL och vann SM-guld med Växjö 2015. Nu jagar han nya framgångar i Frölunda.
– Vi vill vinna titlar, det är därför vi tagit hit honom. Rhett är en spetsspelare med sina styrkor i offensiven. Och han har visat att han kan leverera i slutspel. Han kommer att hjälpa oss, säger sportchefen Fredrik Sjöström.

Kontraktet är skrivet på två år.

Erbjudandet från SHL:s nya huvudsponsor: Få 200 kr i riskfritt spel när du spelar för 500 kr på hockey - varje vecka!