Anthony Mantha.Foto: Eric Bolte-USA TODAY Sports

Detroit Red Wings meddelade under natten mot torsdagen, svensk tid, att klubben förlängt kontraktet med Anthony Mantha, 23. Den vänsterfattade forwarden ledde under 2017-18 Red Wings interna målliga (24 mål) och ses som en av klubbens skickligaste offensiva spelare.

Detroit Red Wings må nyligen ha draftat talangfulle skytten Filip Zadina, men den offensiva spetskompetensen i klubben är likväl bristfällig. Viktigt då att klubben förlänger med de spelare som faktiskt gör mål – i det här fallet Anthony Mantha.

GENOMSNITTSLÖN PÅ 3,3 MILJONER DOLLAR

Mantha, som med sina 195 cm och 102 kilo är en otroligt tung närvaro att möta på isen, har gjort totalt 43 mål och 44 assist på 150 matcher med Detroit. Det nya kontraktet sträcker sig över två säsonger där Mantha får en lönetaksträff på 3,3 miljoner dollar.

När detta tvåårskontrakt löper ut tillhör spelarens rättigheter fortfarande organisationen.