• Publicerat 22 juli, 2018
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer
Alex Pietrangelo.Foto: Keith Gillett/Icon Sportswire

Som St. Louis Blues lagkapten och hårdast matchade spelare har Alex Pietrangelo ofta fullt upp på isen. Nu kommer han att få det utanför isen också. Härom dagen blev han far till trillingar.

Sommaren ska vara en tid för återhämtning och återuppbyggnad för hockeyspelarna. En chans att ladda om batterierna efter en ny maratonlång säsong. För St. Louis Blues kapten och stjärnback Alex Pietrangelo lär resten av sommaren dock bli full av fart.

Härom dagen blev han far till trillingar efter att hustrun Jayne förlöst Evelyn, Oliver och Theodore till världen.

För makarna Pietrangelo var det ett extra speciellt ögonblick. För ett drygt år sedan drabbades de av ett missfall innan sonen Gabriel skulle födas. Alex Pietrangelo berättade om sorgen efter det i ett uppmärksammat inlägg på The Player’s Tribune som publicerades i mars.

SATTE PERSONBÄSTA FÖRRA SÄSONGEN

Alex Pietrangelo har varit kapten för St. Louis Blues de två senaste säsongerna efter att David Backes flyttade till Boston Bruins. Han har totalt spelat 617 matcher för klubben som draftade honom som fjärde spelare 2008 och har noterats för 357 poäng.

Säsongen 2017/18 var hans individuellt sett bästa. Han satte personbästa med 15 mål och 54 poäng på 76 matcher. Trots det missade St .Louis slutspel efter att ha varit en ynka poäng efter Colorado Avalanche i Central Division.

https://www.instagram.com/p/Blgj0oZhrH0/?taken-by=alexpetro27