NKT Arena Karlskrona.Foto: Bildbyrån

Det är inte ens två veckor sedan Karlskrona presenterade amerikanen Landon Smith som klar för klubben. Nu meddelar de att han är skadad och inte längre är aktuell. In kommer istället svensken Viktor Liljegren på en try-out.

Det är i ett pressmeddelande Karlskrona låter berätta att nyförvärvet Landon Smith inte längre är aktuell då det framkommit att 24-åringen är skadad. Istället hämtar man in svensken Viktor Liljegren. Det är oklart vad för skada det rör sig om i Smiths fall.

FEM SÄSONGER I USA

Liljegren har Hanviken som moderklubb, men spenderade juniortiden i Djurgården innan han 2013 åkte över till Nordamerika. De fyra senaste säsongerna har han representerat RPI i den amerikanska collegeligan NCAA och där totalt gjort 58 poäng.

Den storväxte vänsterforwarden avslutade den förra säsongen i ECHL med Reading Royals där det blev tre poäng på tio matcher.

I samma pressmeddelande låter Karlskrona berätta att man hämtar in den amerikanske poängmaskinen Kyle Osterberg som ersättare till flyktade Austin Farley.