Jonas Ahnelöv och Robin Norell.Foto: Bildbyrån

Blir det ingen Jonas Ahnelöv? Djurgården jobbar i stället på att få in Robin Norell i laget.
– Robin tränar med oss och vi hoppas lösa de sista detaljerna för att han ska tillhöra oss under säsongen, säger sportchef Joakim Eriksson.

Djurgården har åtta backar på kontrakt och har den senaste tiden kopplats samman med OS-backen Jonas Ahnnelöv. Men det verkar som att den topptippade storklubben inte lyckas sajna 30-åringen.

Nu är klubben i stället nära att komma överens med Robin Norell om en återkomst. Norell fostrades i klubben och spelade där under sin juniortid, samt i A-laget under tre år. De två senaste åren har han spelat i Chicagos farmarlag och där har han kontrakt även kommande säsong. Han tränar med Djurgården med start idag.
-Robin tränar med oss och vi hoppas lösa de sista detaljerna för att han ska tillhöra oss under säsongen, säger Joakim Eriksson till klubbens hemsida.

JVM-SILVER

Djurgården och Norell är överens. Det gör att bollen nu ligger hos Chicago. De har sista ordet i frågan, och kan alltså stoppa övergången om de anser sig ha mer användning av honom i farmarlaget Rockford IceHogs.
– Robin är välbekant för oss. Han har en väldigt tilltalande karaktär, är en duktig skridskoåkare och har utvecklat sitt spel med pucken under de två senaste säsongerna i Rockford. Till detta är han offervillig och svår för motståndarna att passera i defensiven, säger Eriksson.

23-åringen spelade två VM med Juniorkronorna och knep ett silver på de två turneringarna.